Vill du arbeta som miljökonsult?

Nu söker vi miljökonsulter!

Trapezia AB är ett oberoende miljökonsultbolag med spets inom tillståndsprövning av miljöfarlig verksamhet, kemikalier, marksanering & förorenad mark. Nu söker vi både seniora och juniora konsulter som kan komplettera och utvecklas tillsammans med oss. Vi har bred kompetens inom miljö och expertkunskaper inom geologi, (eko)toxikologi, hydrologi och miljöteknik, med ett stort expertnätverk. Vi hjälper företag att minska deras miljöpåverkan och öka miljöprestandan.

Vi söker nu dig som vill anta och lösa nya utmaningar varje dag, var med och utveckla verksamheten på sikt och arbeta både ute i fält och inne på kontor. Du ska kunna arbeta självständigt, ta eget ansvar och uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning som biolog, geolog, kemist eller liknande.

Seniorkonsult: Vi söker dig som kan ta en senior roll i företaget. Du ska ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är ca 40-60+ år med erfarenhet från liknande arbeten.

Juniorkonsult: Vi söker dig som är nyexaminerad, eller har mindre än 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Utbildning: Naturvetenskaplig utbildning på högskole- eller universitetsnivå.

Placeringsort: Stockholm, med utgångspunkt från vårt kontor i centrala Stockholm.

Tillträde: Omgående.

Övrigt:
– Körkort minst B.
– Svenska minst nivå B2.
– Goda kunskaper i MS Office.
– Kunskaper i GIS meriterande, men inte nödvändiga.
– Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.
– Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, noggrannhet och punktlighet.

Tjänsten innebär eget projekt-, budget och kundansvar. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter, men ca 2-3 dagar i fält och lika mycket på kontoret. Samtliga på företaget deltar i provtagning av förorenad mark, vatten och luft som är en av våra kärnverksamheter, varvat med kontorsarbete som är allt från att skriva rapporter till att ta fram MKB och myndighetshandlingar. Vi har sedan 2006 byggt upp system för att kunna arbeta på distans, och testat dessa skarpt med att bo utomlands och arbeta mot Sverige.

Ansök till: rekrytering@trapezia.se
(Bifoga CV / meritförteckning och personligt brev)

Upplysningar: Upplysningar om tjänsten lämnas av Jonas Östgren, jonas@trapezia.se, 08-87 27 39

Sista ansökningsdag: 2021-10-31